Ляшко відповів на прохання Кличка відкрити метро 25 травня

Читать на русском
Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко відповів на прохання мера Києва Віталія Кличка про відкриття метрополітену 25 травня.

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко відповів на прохання мера Києва Віталія Кличка про відкриття метрополітену 25 травня.

Про це він заявив в інтерв'ю Українському радіо.

Метро запустять в останню чергу: до чого це призведе та чи можна відновити рух ранішеПерший етап послаблення карантину в Україні не передбачає відновлення руху громадського транспорту, яке може статися згідно з повідомленням ОПУ тільки в останню чергу.

«Ми будемо розглядати це питання і схвалювати, враховуючи епідситуацію і наші етапи виходу з карантину, які будуть враховувати адаптивність, — каже Віктор Ляшко, — мова йде про три міста: Київ, Харків і Дніпро. І я не можу гарантувати, що метрополітен в них відкриється в один день», - зазначив він.

Нагадаємо, раніше головний санітарний лікар Віктор Ляшко заявив, що відкриття метро буде залежати від епідеміологічної ситуації в країні.

За розрахунками Кабміну, відкрити метро і пустити поїзди зможуть тільки на третьому етапі послаблення карантину. З 11 травня почався перший етап.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: