Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
У вівторок, 19 травня, на засіданні ВР розгляне проєкт постанови про скасування ухваленого законопроекту про банки.

У вівторок, 19 травня, на засіданні ВР розгляне проєкт постанови про скасування ухваленого законопроекту про банки №2571-д і законопроект щодо питань громадянства №2590.

Трансляцію засідання веде «Слово і діло».

Пленарний вівторок /19.05.2020/RadaTVchannel

Також Верховна рада планує розглянути низку законопроектів у другому читанні, серед яких: проект закону про внесення змін до ЗУ «Про систему іномовлення України» (щодо програмної політики та території розповсюдження); проект закону про внесення змін до деяких законів України щодо безпеки використання ядерної енергії.

У першому читанні планується розглянути проект закону щодо уточнення ознак окремих злочинів у сфері службової діяльності; проект закону щодо оптимізації дорожнього будівництва та удосконалення законодавства у сфері містобудівної діяльності; проект закону про надання будівельної продукції на ринку, а також проект закону щодо удосконалення процедури внесення змін.

Окрім того, заплановано розглянути у першому читанні проект закону про медіа.

Також парламентарі розглянуть кілька проектів постанов, зокрема про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів ВРУ, а також проект постанови про визначення представників Верховної Ради України до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Державного бюро розслідувань.

Погоджувальна рада: за що фракції та групи готові голосувати 19-22 травняВерховна рада цього тижня розгляне президентський законопроект про громадянство й розблокує підписання закону про банки.

Нагадаємо, Верховна рада України ухвалила в цілому законопроект № 2571-д про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності.

Пізніше позафракційний народний депутат Антон Поляков зареєстрував у парламенті постанову про скасування результатів голосування за закон № 2571-д — законопроекту про банки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: