Разумков підписав розпорядження про скликання позачергового засідання ВР

Читать на русском
Спікер Ради Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання позачергового засідання парламенту на 13 травня. На ньому планують прийняти закон про банки в другому читанні.

Голова парламенту Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання позачергового пленарного засідання Ради. Воно відбудеться в середу, 13 травня.

Про це повідомляє інформаційне управління апарату ВР.

Стало відомо, що Рада буде розглядати 13 травняВерховна рада на позачерговому засіданні в середу, 13 травня, планує розглянути 26 питань.

Згідно з повідомленням, скликати засідання зажадали більше 150 нардепів.

«Скликати позачергове пленарне засідання Верховної Ради дев'ятого скликання на 10:00 13 травня 2020 року», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, комітет ВР рекомендував парламенту прийняти остаточний варіант закону про банках (так званий «антиколомойский закон»).

Як відомо, Рада на позачерговому засіданні в середу, 13 травня, планує розглянути 26 питань. Серед них - закон про банки, а також закон, який звільняє від податків медиків, що борються з коронавірусом і законопроект про оборонні закупівлі.

Крім того, в Раді 13 травня також заплановано «Година запитань до уряду». За прогнозами глави фракції «Слуга народу» Давида Арахамії, засідання може тривати 10-12 годин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: