Суд скасував рішення міськвиконкому Черкас щодо пом'якшення карантину

Читать на русском
Черкаський окружний адмінсуд скасував рішення виконавчого комітету Черкаської мерії про дострокове пом'якшення карантину.

Черкаський окружний адміністративний суд скасував рішення виконавчого комітету Черкаської міської ради про дострокове послаблення карантину в місті.

Про це повідомила пресслужба Черкаської ОДА в четвер, 7 травня, опублікувавши відповідне рішення суду.

Послаблення карантину в Черкасах: чи можуть мера й членів виконкому притягнути до відповідальностіМер Черкас спритно усунувся від можливої юридичної відповідальності під час ухвалення рішення щодо послаблення карантинних обмежень, але, спілкуючись зі ЗМІ, наговорив на тяжку статтю КК.

«Черкаський окружний адміністративний суд розглянув і задовольнив заяву про забезпечення позову Черкаської обласної державної адміністрації з приводу скасування рішення Черкаського міськвиконкому щодо послаблення карантину. Тому рішення Черкаського міськвиконкому від 30 квітня 2020 року про послаблення карантинних заходів зупинено», - йдеться в повідомленні.

Як відомо, мерія Черкас вирішила достроково послабити карантин в місті з 1 травня.

У поліції відкрили кримінальне провадження, оскільки рішення влади Черкас про пом'якшення карантинних обмежень суперечить постанові Кабміну №211.

Крім того, мера Черкас Анатолія Бондаренка поліція викликала на допит. Пізніше було вирішено перенести допит на невизначений термін у зв'язку з карантином.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: