Ослаблення карантину в Черкасах: поліція розпочала перевірку

Читать на русском
У Черкасах працюють слідчо-оперативні групи з метою виявлення порушень санітарних правил і норм щодо запобігання захворювання.

У Черкасах працюють слідчо-оперативні групи з метою виявлення порушень санітарних правил і норм щодо запобігання захворювання в рамках кримінального провадження за фактом ухвалення рішення про ослаблення карантину.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Черкаської області.

На підставі публікацій в Інтернеті внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про можливі неправомірні дії посадових осіб Черкаської міської ради під час ухвалення рішення про ослаблення карантину на території Черкас.

«З метою забезпечення виконання вимог чинного законодавства на території міста Черкаси Черкаським відділом поліції ГУНП в Черкаській області створено мобільні групи з проведення превентивної роботи серед представників малого і середнього бізнесу та вжиття заходів щодо недопущення поширення захворювань, викликаних коронавірусів COVID-19», - йдеться в повідомленні.

Слідство триває, слідчими та процесуальними керівниками розроблений план першочергових слідчих (розшукових) дій, вживаються заходи щодо всебічного, повного і неупередженого розслідування обставин події.

Хід розслідування вказаного провадження контролюється органами прокуратури Черкаської області.

Раніше Зеленський відреагував на пом'якшення карантину в Черкасах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: