Зеленський закликав прискорити покриття інтернетом всієї України

Читать на русском
За його словами, на сьогодні в 5 800 дрібних містечках немає якісного зв'язку. Крім того, на деяких ділянках доріг теж немає покриття.

Президент Володимир Зеленський вимагає прискорити покриття інтернетом всій території України.

Про це йдеться в релізі на сайті президента за підсумками його зустрічі з представниками найбільших операторів зв'язку у четвер, 7 травня.

Призначення Саакашвілі до Нацради реформ: чи вплине політик на рейтинги ЗеленськогоКолишній президент Грузії та екскерівник Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі заявив, що його повинні призначити головою виконавчого комітету Національної ради реформ.

За його словами, на сьогодні в 5 800 дрібних містечках немає якісного зв'язку. Крім того, на деяких ділянках доріг теж немає покриття. Водночас за квітень вперше мобільний широкосмуговий доступ до інтернету з'явився у 870 населених пунктах, в яких проживають 390 000 осіб. При цьому додатковий оператор з'явився ще в 550 пунктах.

«Життя змінилося, воно більше перейшла в онлайн: ми багато - і ліки, і продукти харчування - замовляємо в інтернеті. Тому я хотів би, щоб ми прискорили темпи якісного покриття нашої країни. Я розумію, що технологічно, напевно, це складно зробити, але ви бачите, що такі інфекції та такі виклики - вони не чекають наших із вами планів. Країну треба з'єднати не тільки дорожньою інфраструктурою, а й віртуальною», - заявив Зеленський.

Раніше Зеленський підписав закон про скасування штрафних балів за порушення правил дорожнього руху.

Також нагадаємо, Зеленський відповів на петицію про звільнення Єрмака.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: