Українських заробітчан спецрейсом сьогодні доставлять до Німеччини

Читать на русском
Заробітчани з України. МАУ сьогодні, 5 травня, доставить українських працівників до Німеччини. Раніше були виконані рейси в Гельсінкі і Лондон.

У вівторок, 5 травня, авіакомпанія МАУ доставить українських робітників до Німеччини в рамках раніше укладених трудових контрактів.

Про це повідомила пресслужба МАУ.

Спеціальний пасажирської рейс з Києва відправиться до Франкфурту. Раніше вже були виконані аналогічні рейси в Гельсінкі і Лондон.

Робота в Європі в умовах карантину: чого чекати заробітчанамГлава Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба вважає, що повернення українців на заробітки за кордон в реаліях карантину є нелогічним.

«Напрацьовано чіткий і прозорий механізм перевезення громадян України за кордон. До обов'язкових умов подорожі відносяться: наявність трудової візи, контракту терміном від трьох місяців і медичної страховки, в тому числі на випадок COVID-19. До перевезення приймаються тільки офіційно працевлаштовані громадяни, виїзд яких за кордон не є епідеміологічним ризиком», - сказано в повідомленні.

В авіакомпанії додали, що вже отримали додаткові замовлення на чартерні перевезення в Німеччину, Великобританію, Фінляндію, Швецію, Польщу.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Україна дозволить чартерні рейси для заробітчан.

Також повідомлялося, скільки заробітчан повернулися до України через пандемію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: