На засіданні Ради 12 травня планують розглянути закон про банки – нардеп

Читать на русском
На позачерговому засіданні Верховної ради планують розглянути законопроект про банківську діяльність.

Парламент планує розглянути на позачерговому засіданні у травні законопроект про банки («антиколомойський закон»), ухвалення якого очікує МВФ.

Про це повідомила заступник фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук, пише УНН.

Закон про банки: як довго чекатиме МВФ і чи надасть транш, якщо документ не ухвалятьТиждень тому на позачерговому засіданні Верховна рада дала старт земельній реформі та ухвалила в першому читанні так званий закон про банки, на якому наполягають кредитори. Однак до другого читання до закону про банки вже подано 16 тисяч правок.

«Плануємо розглянути банківський законопроект у другому читанні 12 травня. На той час всі регламентні перепони будуть зняті», – повідомила Кравчук.

Нагадаємо, раніше народний депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Качура повідомив, що парламент збереться на наступне позачергове засідання у вівторок, 12 травня. За його словами, порядок денний засідання формуватимуть парламентські комітети.

На позачерговому засіданні в квітні Рада ухвалила спрощену процедуру внесення змін до Регламенту ВР, яка дозволить прискорити ухвалення закону про банки.

Також повідомлялося, що представників МВФ запросили на розгляд у Раді «антиколомойського» закону.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: