Зведення штабу ООС: 4 обстріли, є поранені

Читать на русском
Бойовики застосували заборонені мінських домовленостей міномети калібру 120 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

У понеділок, 27 квітня, на Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування РФ чотири рази порушили режим припинення вогню, в результаті чого двоє військових отримали поранення.

Про це повідомляє пресцентр ООС у Facebook.

Бойовики застосували заборонені мінських домовленостей міномети калібру 120 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Карта ООС: ситуація на сході України на 27 квітняСитуація на сході країни станом на 27 квітня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Наші воїни діяли адекватно до обстановки і вживали заходів із придушення вогневих засобів противника. За допомогою штатного озброєння, українські військовослужбовці вчасно і без коливань припиняли злочинні дії окупаційних військ. Ворог отримав гідну відсіч», - йдеться в повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник здійснив обстріли неподалік Мар'їнки.

А також обстріли були зафіксовані у Катеринівки, поблизу населеного пункту Кримське і Південного, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ.

«Внаслідок злочинних дій російських окупантів двоє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил отримали поранення», - йдеться в повідомленні.

Раніше ОБСЄ зафіксувала танки і гаубиці бойовиків на Донбасі.

Також нагадаємо, бойовики знову не пустили патруль ОБСЄ на окуповану територію Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: