Ситуація на Донбасі: 10 обстрілів, є поранені

Читать на русском
Окупанти застосували заборонені мінськими домовленостями міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

У четвер, 23 квітня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі збройні формування РФ 10 разів порушили режим припинення вогню, в результаті чого двоє військовослужбовців отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр ООС у Facebook.

Окупанти застосували заборонені мінськими домовленостями міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Рік потому після виборів: чого досягнув Зеленський у питанні ДонбасуЗа рік Володимир Зеленський показав, що з питання війни в Україні готовий вести діалог із будь-ким.

Переважна більшість обстрілів зафіксована в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід. Так, бойовики здійснили обстріл по позиціях поблизу Новоселівки-2, Авдіївки, Новотроїцького та біля Старогнатівки, Новомихайлівки та поблизу Павлопіля.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ збройні формування Російської Федерації обстріляли позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Орєхово і біля Новозванівки.

«Внаслідок злочинних дій загарбників двоє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил отримали поранення. Воїнів оперативно доставили до військово-медичної установи та їм було надано належну медичну допомогу», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, бойовики знову не пустили патруль ОБСЄ на окуповану територію Донбасу.

Також відзначимо, на Донбасі сталася масова бійка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: