«Слуга народу» проводить зустріч з Саакашвілі

Читать на русском
У п'ятницю, 24 квітня, проходить зустріч фракції Слуга народу з кандидатом на посаду віце-прем'єр-міністра Михайлом Саакашвілі.
t.me/kachuratut

У п'ятницю, 24 квітня, проходить зустріч фракції «Слуга народу» з кандидатом на посаду віце-прем'єр-міністра з питань реформ Михайлом Саакашвілі.

Про це повідомив нардеп від СН Олександр Качура в своєму Telegram-каналі.

Саакашвілі можуть призначити віцепрем'єром: реакція соцмережМіхеїл Саакашвілі може повернутися в українську політику. Слово і діло зібрало, що про це думають у соцмережах.

Качура зазначив, що Саакашвілі з'явився на зустріч без маски, за що йому зробили зауваження.

«Почалася зустріч з Саакашвілі. Зробив зауваження Михайлу щодо носіння маски. Згідно з постановою Кабміну, до складу якого респондент претендує бути прийнятий, передбачено штраф», - написав депутат.

Зазначимо, раніше заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко заявив, що Рада може розглянути питання призначення Саакашвілі на посаду віце-прем'єр-міністра з питань реформ на наступному тижні.

До порядку денного позачергового засідання ВР 24 квітня питання про призначення Саакашвіллі не внесено.

Нагадаємо, на цьому тижні стало відомо, що президент Володимир Зеленський запропонував Саакашвілі посаду в Кабміні. На думку президента, у Михайла Саакашвілі є потенціал для підтримки уряду.

«Слово і діло» розбиралася, чого чекати від Саакашвілі у разі його призначення віце-прем'єром.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: