ВР на позачерговому засіданні розблокує підписання змін до регламенту

Читать на русском
На позачерговому засіданні ВР розглянуть скасування закону про регламент та проголосують за зміни у закон щодо безпеки використання ядерної енергії.
Фото - «Слово і діло».

У п'ятницю, 24 квітня, на позачерговому засіданні ВР розглянуть скасування закону про регламент та проголосують за зміни у закон щодо безпеки використання ядерної енергії.

Загалом на засіданні нардепи планують розглянути дев'ять питань.

«Законодавчий тероризм»: чи пришвидшиться розгляд законопроектів після зміни регламентуУхвалення змін до регламенту унеможливить блокування законопроектів внесенням великої кількості правок.

Також нардепи проголосують за внесення у порядок денний зміни до Кодексу про адміністративні правопорушення щодо штрафних балів, законопроект про фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві.

ВР прийме рішення щодо включення до порядку денного та прийняття рішення щодо скорочення строків на внесення альтернативних законопроектів до деяких законів України (щодо врегулювання кризи неплатежів на ринку електричної енергії та питання сертифікації оператора системи передачі).

Раніше заступник голови фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук заявила, що в Раді в п'ятницю відбудеться два позачергових засідання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: