Саакашвілі підтвердив, що може стати віцепрем'єром із реформ

Читать на русском
Михайло Саакашвілі підтвердив інформацію, що отримав пропозицію від президента Володимира Зеленського обійняти посаду в Кабміні Дениса Шмигаля.

Колишній голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі підтвердив інформацію, що отримав пропозицію від президента Володимира Зеленського обійняти посаду в українському уряді.

Про це Саакашвілі повідомив на своїй сторінці у Facebook в середу, 22 квітня.

«Для мене велика честь отримати від президента Зеленського пропозицію стати віцепрем'єром уряду України із реформ. У мене також була дуже змістовна й корисна розмова з прем'єр-міністром Шмигалем, протягом якої ми детально обговорили всі питання, пов'язані з моєю можливою роботою в уряді», – написав він.

Саакашвілі зазначив, що в найближчому майбутньому Україну чекає непростий період в економіці.

«Я підходжу до цієї пропозиції і до свого рішення з дуже великою відповідальністю, тому що це дуже непростий для країни час. Попереду в нас дуже складний період і в економіці, і в цілому по життю в країні. Нам зараз, як ніколи, потрібно бути сміливими у своїх рішеннях і реформах», – зазначив колишній голова Одеської ОДА.

За словами Саакашвілі, він вже готовий озвучити в Раді свої пропозиції та напрацювання щодо необхідних змін як частину урядової програми.

Нагадаємо, сьогодні в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Зеленський запропонував Саакашвілі посаду в уряді.

Питання його призначення можуть розглянути на позачерговому засіданні Ради у п'ятницю, 24 квітня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: