У Раді в п'ятницю відбудеться два позачергових засідання – нардеп

Читать на русском
Верховна рада проведе два позачергових засідання в п'ятницю, 24 квітня. На одному з них планують розблокувати для підписання закон про внесення змін до регламенту.

Парламент у п'ятницю, 24 квітня, проведе два позачергових засідання. Перше ініціюватиме президент України, друге - нардепи.

Про це повідомила заступник голови фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук в коментарі РБК-Україна.

«Законодавчий тероризм»: чи пришвидшиться розгляд законопроектів після зміни регламентуУхвалення змін до регламенту унеможливить блокування законопроектів внесенням великої кількості правок.

За її словами, на одному із засідань планується розблокувати підписання двох законів.

«У п'ятницю буде два засідання. Перше ініціюватиме президент України своїм листом. На ньому планується скасувати постанови про скасування закону щодо змінив регламенті, децентралізаційних закону, до нього також були зареєстровані постанови. Я думаю, що будуть розглянуті також законопроекти, які пов'язані з кредитами для аграріїв. Ряд питань по різним темам», - заявила Кравчук.

Також на засіданні планують розглянути законопроект №2769.

«Також йшлося про те, щоб зменшити в дев'ять разів завдаток на участь в місцевих виборах», - додала нардеп.

Кравчук зазначила, що проведення другого позачергового засідання буде ініційоване народними депутатами. На ньому планують створити ТСК щодо махінацій з ПДВ.

«Мова йде про створення ТСК по тим фактам, про які заявляв колишній міністр фінансів Уманський щодо зловживань з ПДВ, по державному бюджету», - повідомила Кравчук.

Нагадаємо, раніше нардеп «Слуги народу» Олександр Качура анонсував, що ВР збереться на позачергове засідання у п'ятницю, 24 квітня. Засідання має розпочатися о 13:00. Порядок денний поки не оприлюднено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: