Прем'єр і голова Ради привітали українців з Великоднем

Читать на русском
Голови Кабміну та Верховної ради сьогодні, 19 квітня, привітали українців зі святом Великодня.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль і голова Верховної Ради Дмитро Разумков привітали українців зі святом Великодня.

Поздоровлення вони написали у неділю, 19 квітня, в соцмережах.

Прем'єр Шмигаль у своєму зверненні висловив упевненість, що Україна подолає усі виклики, які перед нею стоять.

Зеленський привітав українців із Великоднем та запропонував «сімейний тімбилдінг» - відеоПрезидент Володимир Зеленський привітав українців із Великоднем і закликав знайти позитив у святкуванні вдома в умовах карантину через пандемію коронавірусу COVID-19.

«Пандемія залишила нас вдома, проте точно не позбавила свята Великодня. Я вірю в те, що Україна подолає усі виклики, які стоять зараз перед нами», - написав Шмигаль в своєму Telegram-каналі.

Він подякував медикам за їхню титанічну працю під час боротьби з епідемією коронавірусу, а також пожежникам і рятувальникам за те, що вони завжди приходять нам на допомогу. Військовим Шмигаль подякував за оборону країни, а вчителям за те, що швидко адаптувалися до нових умов навчання.

Спікер Ради Дмитро Разумков побажав українцям міцного здоров'я, душевної рівноваги і спокою. Також він висловив побажання, щоб Воскресіння Христове принесло надію та любов.

«Пам'ятайте, що сьогодні все залежить від відповідальної поведінки кожного з нас. Підтримуйте один одного, даруйте увагу і турботу і не втрачайте віри в те, що зовсім скоро наше життя повернеться до звичного темпу, знову наповниться яскравими подіями і теплими зустрічами», - написав голова Ради на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, раніше глава ПЦУ Єпіфаній розповів, як освятити паски вдома.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: