Зеленський привітав українців із Великоднем та запропонував «сімейний тімбилдінг» - відео

Читать на русском

Президент Володимир Зеленський привітав українців із Великоднем і закликав знайти позитив у святкуванні вдома в умовах карантину через пандемію коронавірусу COVID-19.

Президент Володимир Зеленський привітав українців із Великоднем і закликав знайти позитив у святкуванні вдома в умовах карантину через пандемію коронавірусу COVID-19.

Про це він сказав у зверненні до громадян країни, оприлюдненому на сайті глави держави в суботу, 18 квітня.

«Перш за все, Великдень - це перемога життя над смертю. Це - свято радості. Давайте в сьогоднішній ситуації знайдемо позитив. Ми повертаємося до традицій наших предків, у яких не було супермаркетів або доставки готових кошиків через Інтернет», - сказав президент.

Великдень-2020: індекс паски за останні три рокиТиповий набір продуктів для приготування паски зростав у ціні протягом останніх трьох років, але найбільше він подорожчав у 2018 році.

Він зазначив, що в цьому році кожна господиня своїми руками може приготувати домашню паску, і вона буде найсмачнішою: «І разом зі своїми дітьми ми всі будемо малювати писанки і крашанки, замазуючи при цьому і одяг, і руки, і обличчя. Це свого роду загальнодержавний сімейний тімбилдінг (в перекладі з англійської це слово означає командоутворення - дії для створення і підвищення ефективності роботи команди - ред)».

«Так, ми залишаємося вдома. І нехай після вихідних і після карантину нас лякають цифри на вагах, а не цифри на термометрі», - підкреслив Зеленський.

Президент розуміє, що зараз вся Україна об'єднана одним-єдиним бажанням - вийти на вулицю.

«Розумію, як це, тому що сам з ранку до вечора сиджу в кабінеті. Скажу більше: сподіваюся, це не державна таємниця, але в цьому кабінеті навіть не відкриваються вікна. Але зараз я вдома, у мене вихідний. Так, у президента теж буває вихідний. Президент теж людина», - сказав Зеленський.

«Пам'ятаєте, як в дитинстві батьки не пускали нас на вулицю? А сьогодні така ситуація, що ми не пускаємо на вулицю наших батьків. І це не помста. Це - турбота», - зазначив глава держави.

Раніше Зеленський закликав українців відмовитися від пікніків.

Також нагадаємо, Зеленський назвав можливе число хворих на коронавірус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: