Зведення штабу ООС 12 квітня: 8 обстрілів, є поранені

Читать на русском
За минулу добу збройні формування Російської Федерації вісім разів обстріляли позиції Об'єднаних сил, поранення отримали троє українських військових.

За минулу добу збройні формування Російської Федерації вісім разів обстріляли позиції Об'єднаних сил, поранення отримали троє українських військових.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

Відзначається, що противник застосував заборонені до розміщення на лінії зіткнення артилерійські системи калібру 122 мм, міномети калібрів 120 мм і 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Карта ООС: ситуація на сході України на 11 квітняСитуація на сході країни станом на 11 квітня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.
  Обстріли зафіксовані неподалік Славного, Широкино і Пєсков.

Мінські домовленості щодо відведення важких озброєнь російсько-окупаційні війська вчора порушували в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ. Загалом там противник здійснив п'ять обстрілів - поблизу Новотошківського і Новозванівки.

За даними розвідки, 11 квітня українські військові у відповідь вогнем поранили сім найманців Російської Федерації.

«Сьогодні вночі відразу після півночі російські окупаційні війська обстріляли з ручних протитанкових гранатометів і кулеметів великого калібру наші позиції поблизу села Тарамчук на Приазов'ї. Вогнем у відповідь Об'єднані сили негайно припинили ворожу провокацію. За поточну добу втрат серед українських захисників немає», - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що в ОБСЄ фіксують зменшення обстрілів на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: