Ситуація на Донбасі: 7 обстрілів, є поранений

Читать на русском
Бойовики використовували не відведені згідно з мінськими домовленостями міномети калібрів 120 мм і 82 мм.

У районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі збройні формування Російської Федерації сім разів порушили режим припинення вогню, в результаті чого отримав поранення один військовослужбовець.

Про це повідомляє пресцентр ООС у Facebook.

Бойовики використовували не відведені згідно з мінськими домовленостями міномети калібрів 120 мм і 82 мм. Під час обстрілів окупанти також застосували проти українських захисників гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник тричі обстріляв підрозділи Об'єднаних сил, а саме поблизу Павлопіля, Мар'їнки, а також в районі Старогнатівки.

Також обстріли були зафіксовані поблизу Новоалександровки, біля Орехового і неподалік Зайцевого, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ збройні формування Російської Федерації вдалися до чотирьох обстрілів.

«Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, ТКГ не змогла домовитися про розведення сил на Донбасі.

Також відзначимо, бойовики на Донбасі приховують факти поширення COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: