Зведення ООС: 10 обстрілів, є поранений

Читать на русском
На Донбасі бойовики здійснили 10 обстрілів позицій українських військових. Поранений один боєць ВСУ.

Протягом п'ятниці, 10 квітня, бойовики десять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Окупанти знову застосували заборонену зброю

Про це повідомив пресцентр ООС в Facebook.

Чому Росія може піти на ескалацію конфлікту на Донбасі?На Донбасі внаслідок обстрілу поранено двоє українських військових, 9 квітня бойовики продовжили обстріли позицій Об'єднаних сил.

За даними штабу, сьогодні бойовики застосовували міномети калібру 120 мм і 82 мм, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. На всі атаки бійці ООС відповідали прицільним вогнем.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики вели обстріл поблизу Опитного, Красногорівки і Авдіївки.

Також обстріли фіксували неподалік Новозванівки і Новоалександрівки, біля Оріхового, поруч з Новотошківським і біля Кримського.

«Сьогодні, в результаті ворожих обстрілів, отримав поранення один з військовослужбовців Об'єднаних сил», - повідомили в штабі.

Нагадаємо, за минулу добу ситуація на Донбасі різко загострилася - в штабі нарахували 21 обстріл. Були загиблі і поранені серед бійців ООС.

У той же час в ОБСЄ зафіксували зменшення обстрілів на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: