У ЗСУ виявили нові випадки коронавірусу

Читать на русском
У Збройних силах України лабораторно підтверджено ще два випадки коронавірусної хвороби COVID-19.

У Збройних силах України лабораторно підтверджено ще два випадки коронавірусної інфекції.

Про це повідомляє командування Медичних сил ЗСУ у четвер, 9 квітня.

Невидимий ворог: чи зможе армія встояти перед коронавірусомАрмійська дисципліна повинна допомогти Збройним силам України уникнути епідемії коронавірусу.

Коронавірус виявили у військовослужбовця Васильківського гарнізону, який був напередодні шпиталізований із попереднім діагнозом «пневмонія». Зараз він перебуває у шпиталі та отримує симптоматичне лікування. Стан здоров'я військового задовільний.

Також коронавірус підтвердили у військовослужбовця однієї з військових частин Мелітополя, який з кінця березня перебував на самоізоляції після контакту з особами, у яких підтвердили COVID-19. 29 лютого в чоловіка підвищилася температура. Швидкі тести, які зробили на початку квітня, показали негативний результат. Але 9 квітня ПЛР-тестування підтвердило діагноз «коронавірус». Він проходить лікування в домашніх умовах.

«Військовослужбовці, які мали з ними контакти, відправлені на самоізоляцію. У разі появи симптомів ГРЗ у них буде взято проби для проведення дослідження щодо можливого захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19», – відзначили в ЗСУ.

Нагадаємо, 7 квітня у Збройних силах України зафіксували перший летальний випадок внаслідок зараження коронавірусною інфекцією.

Станом на ранок середи, 8 квітня, у Збройних силах України було підтверджено п'ять випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: