Карантин в Україні: Мелітополь та Першотравенськ обмежили в'їзд

Читать на русском
Через ситуацію з коронавірусом обмежили в'їзд до Мелітополя Запорізької області та Першотравенська Дніпропетровської області.

Через ситуацію з коронавірусом обмежили в'їзд до Мелітополя Запорізької області та Першотравенська Дніпропетровської області.

Про це йдеться в повідомленнях місцевих міських рад у четвер, 9 квітня.

Юрист пояснив, чи можна пенсіонерам під час карантину пересуватися власним автоДо булочної таксі або на дачу садити картоплю. Чи можна людям 60+ їздити машиною у своїх справах за суворого режиму самоізоляції?

Повідомляється, що на виїздах і в'їздах до Мелітополя почали роботу п'ять контрольно-пропускних пунктів, щоб запобігти поширенню коронавірусу між населеними пунктами. Решта в'їздів і виїздів були перекриті блоками на проїжджій частині або розриттям траншей на ґрунтових дорогах.

При цьому в'їзд у місто дозволено фурам з продуктами харчування і товарами першої необхідності, транзитному транспорту без зупинки в Мелітополі, жителям міста тощо.

На в'їздах до Першотравенська Дніпропетровської області також встановлено блокпости, які жителі міста можуть безперешкодно перетинати за наявності паспорта із позначкою про прописку. На КПП також буде проводитися температурний скринінг. При цьому в автомобілі може перебувати не більше двох дорослих осіб, окрім дітей.

Раніше в Київській ОДА допустили продовження карантину до осені.

Також нагадаємо, в Запоріжжі запровадили спецперепустки для громадського транспорту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: