В Італії допустили послаблення карантину наприкінці квітня

Читать на русском
Італія може почати послаблювати карантин наприкінці квітня, але тільки в тому разі, якщо кількість хворих на коронавірус буде зменшуватися.

Італія готова частково послабити карантинні обмеження цього місяця, якщо рівень захворюваності на коронавірус буде знижуватися.

Про це повідомив прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте, передає BBC.

Україна відправила Італії гумдопомогу для боротьби із коронавірусом – фотоУкраїна відправила п’ять тон дезінфекційної рідини літаком Національної гвардії України до Риму. Відповідно до указу президента про допомогу Італії в боротьбі з пандемією коронавірусу.

За словами прем'єр-міністра Італії Джузеппе Конте, карантин, запроваджений 9 березня, можуть послабити до кінця квітня. Зняття обмежень буде відбуватися поступово.

«Ми не можемо переходити від повного закриття до відновлення економічної активності. Ми повинні робити все поступово. Ймовірно, якщо вчені дадуть такий дозвіл, ми можемо почати послаблювати окремі заходи вже наприкінці цього місяця», – заявив Конте.

За даними МОЗ Італії, за добу в країні від коронавірусу вилікувалися 2099 осіб. Це рекордний показник з початку епідемії. Загальна кількість тих, хто одужав від інфекції, зросла до 26,5 тис. осіб.

Нагадаємо, за останніми даними, на сьогоднішній день в Італії зафіксовано майже 140 тисяч випадків коронавірусу. Жертв хвороби – 17,5 тисяч.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: