Карантинний режим, найімовірніше, буде продовжений до травня – Шмигаль

Читать на русском
Карантин в Україні, найімовірніше, не скасують після 24 квітня, а продовжать до початку травня. Про це заявили в Кабміні.

Карантин в Україні не планують послаблювати наприкінці квітня. Обмеження, найімовірніше, будуть продовжені до початку травня.

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль сьогодні, 8 квітня, на засіданні Кабміну. Прем'єр спростував інформацію про можливе пом'якшення карантинних заходів із середини квітня.

За його словами, про ослаблення карантину можна говорити не раніше травня.

Чи може затягнутися карантин до літа – відповіді експертівКабінет міністрів України продовжив карантин у зв'язку з пандемією коронавірусу. Отже, карантинні заходи продовжені ще на 30 днів – до 24 квітня.

«Економіку потрібно буде запускати. Якщо буде зафіксована динаміка зниження захворюваності, то тільки в травні ми почнемо вести розмови про можливе пом'якшення карантинних заходів. Це точно не буде зроблено з 14 квітня, як було поширено в деяких фейкових матеріалах, які вчора розійшлися Україною. Протягом квітня ми не відступимо від того карантинного режиму, який запроваджено. Він буде діяти до встановленого 24 квітня і, найімовірніше, буде продовжений до початку травня», – сказав Шмигаль.

Нагадаємо, сьогодні в Офісі президента також заявили, що говорити про ослаблення карантину в Україні поки рано.

Зазначимо, раніше Шмигаль допускав, що ослаблення карантину можливе наприкінці квітня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: