В Україні заборонили масові святкування Великодня

Читать на русском
На час карантину в Україні Кабінет міністрів до 24 квітня заборонив усі масові релігійні святкування, у тому числі й Великодня.

На час карантину в Україні Кабінет міністрів до 24 квітня заборонив усі масові релігійні святкування, у тому числі й Великодня.

Відповідна постанова опублікована на урядовому порталі.

Великдень під час карантину: чи залишаться українці вдомаВ Україні продовжили карантин до 24 квітня. Отже, одне з найважливіших релігійних свят року – Великдень, який випадає на 19 квітня, – пройде в умовах тотальних обмежень і застережень.

Згідно з ухваленою постановою до 24 квітня заборонено проведення всіх масових заходів. Під заборону потрапили культурні, розважальні, спортивні, соціальні та релігійні заходи.

Отже, заборонені масові святкування Великодня, який цьогоріч відзначається 19 квітня (православний) і 12 квітня (католицький).

Дозволені лише масові заходи, необхідні для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування. При цьому слід, щоб у всіх учасників були засоби індивідуального захисту – маски або респіратори.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на час карантину в Україні всім пенсіонерам наказали перебувати на самоізоляції.

Також Кабмін доручив встановити блокпости між областями.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: