ЦВК закликали перенести вибори на 179 окрузі через карантин

Читать на русском
Члени виборчих дільниць на 179 окрузі у Харківській області, де цієї неділі призначені проміжні вибори народного депутата України, закликають ЦВК перенести дату їх проведення через всенаціональний карантин.

Члени виборчих дільниць на 179 окрузі у Харківській області, де цієї неділі призначені проміжні вибори народного депутата України, закликають ЦВК перенести дату їх проведення через всенаціональний карантин.

Про це пише УНІАН.

«Закриті всі школи, всі внз, всі навчальні заклади - все закрито. У нас навіть батьківські збори заборонили проводити в класі. Незрозуміло, хто прийде і з якою метою на дільниці. Я дзвонила голові комісії, питала, чи будемо збиратися, обговорювати цю тему, але вона сказала, що все в силі, бюлетені в п'ятницю будуть видавати, їх треба забирати й рахувати», - цитує видання одного з членів комісії у Краснограді.

Як зазначає видання, бояться заразитися коронавірусом майже усі члени комісії та сподіваються, що ЦВК ухвалить рішення про скасування виборів на найближчому засіданні.

«Ніхто і нічого не знає, але ми будемо працювати. Є побоювання, мало що може трапитися. Поки що нам нічого не розповідали - ні про засоби захисту, ні про що», - розповіла член комісії N630533 Ганна.

«Взагалі-то боїмося. Боюся захворіти. Не дарма закрили всі навчальні заклади не тільки у нас, в Краснограді, але і в Харкові. І взагалі сказали дітям по можливості нікуди не ходити, сидіти вдома. Я взагалі думала, що скасують ці вибори. Так багато мої колеги думали», - додає ще один член комісії Ірина.

Нагадаємо, кандидат від партії «Слуга народу» Вікторія Алєксєйчук зняла свою кандидатуру у проміжних виборах народного депутата України по округу №179, коли з'ясувалося, що ексголова ОДА Юлія Світлична теж серед кандидатів.

Раніше ЦВК скасувала реєстрацію кандидата в народні депутати на довиборах до парламенту в 179-му окрузі Михайла Соколова.

Як відомо, вибори на окрузі №179 відбудуться 15 березня цього року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: