На Донбасі під обстріл бойовиків потрапила знімальна група

Читать на русском
Окупанти скинули снаряд із безпілотника, який впав у метрі від автомобіля телеканалу. Снаряд розлетівся на кілька дрібних осколків.

На Донбасі сепаратисти обстріляли з безпілотника знімальну групу телеканалу «Україна».

Про це повідомив кореспондент Олександр Махов у Facebook.

Коронавірус у Росії: чи припинять стріляти на ДонбасіЗа даними СБУ, ватажки ЛНР-ДНР приховують реальну кількість захворювань коронавірус. Водночас бойовики продовжують бити по позиціях українських військових.

За його словами, сепаратисти цілеспрямовано цілилися саме в автомобіль, оскільки обстріл стався саме в той момент, коли машина зупинилася в спеціальному місці неподалік позиції ЗСУ. Автомобіль цивільний, брендований.

«Окупанти скинули снаряд із безпілотника, який впав у метрі від автомобіля телеканалу. Снаряд розлетівся на кілька дрібних осколків. Осколок пробив наскрізь бічне скло автомобіля. Кілька інших осколків потрапили в кузов. У салоні знаходився я, оператор, водій і прессофіцер бригади, яка супроводжувала знімальну групу. На щастя, ніхто не постраждав. Всі ми відразу сховалися в бліндажі. Армійці кажуть, що в останні дні противник часто проводить аеророзвідку з безпілотників», - повідомив Махов.

Раніше на Донбасі підірвалися на мінах троє мирних жителів, є загиблі.

Також відзначимо, в НАТО закликали бойовиків припинити вогонь на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: