Ситуація на Донбасі: 8 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
У четвер, 2 квітня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі збройні формування РФ вісім разів порушили режим припинення вогню.

У четвер, 2 квітня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі збройні формування РФ вісім разів порушили режим припинення вогню, з них чотири - з використанням заборонених мінських домовленостей озброєнь.

Про це повідомляє прес-центр ООС в Facebook.

Десь гримить війна: чому епідемія змусила Україну забути про ДонбасПодальший перебіг конфлікту на Донбасі залежить від ситуації в Росії та Україні після епідемії коронавірусу.

Під час обстрілів окупанти застосовували міномети калібрів 120 мм і 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Прицільним вогнем Об'єднані сили вчасно припинили ворожі провокації.

Всі обстріли противник зробив в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід, а саме поблизу селища Піски, біля Павлопіля, неподалік Авдіївки, поблизу Богданівки, Старогнатівки.

«Сьогодні, 02 квітня, в результаті ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає», - йдеться про повідомленні.

Раніше Червоний Хрест передав на Донбас гуманітарку для боротьби з COVID-19.

Також нагадаємо, сепаратисти заявили про перший випадок коронавірусу на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: