Кабмін скоротив кількість пунктів пропуску на кордоні

Читать на русском
Кордон України можна переїхати тільки автотранспортом і тільки в 19 пунктах пропуску. Список показали в Держприкордонслужбі.

З 7 квітня державний кордон України можна буде перетнути лише автотранспортом у 19 пунктах пропуску. Про це інформує Державна прикордонна служба.

Через внесені зміни до розпорядження Кабінету міністрів України № 288-р «Про тимчасове закриття деяких пунктів пропуску через державний кордон та пунктів контролю і припинення в них пішохідного сполучення» закритими будуть 115 пунктів пропуску, ще у 28 пунктах пропуску тимчасово припинене пішохідне сполучення.

Блокпости в Україні на час карантину: в яких областях та де встановлюються КППНа блокпостах будуть контролювати дотримання карантинного режиму, виявляти людей з ознаками коронавірусу та надавати їм необхідну медичну допомогу.

Також нагадуємо, що іншими розпорядчими документами тимчасово закриті пункти пропуску (пункти контролю) через державний кордон для міжнародного пасажирського залізничного, повітряного, автомобільного (для автобусів) сполучення.

Нагадаємо, 6 квітня в Україні запрацювали нові обмеження карантину через коронавірус. Ідеться про постанову Кабміну №255.

«Слово і діло» пропонує подивитись, в яких областях облаштовано контрольно-пропускні пункти (КПП).

Також ми писали, що школи переходять на дистанційні заняття.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: