Україна закрила пункти пропуску на адмінкордоні з Кримом

Читать на русском
Україна тимчасово закрила контрольні пункти в'їзду до анексованого Криму у зв'язку з епідемією коронавірусу.

Україна тимчасово закрила контрольні пункти в'їзду до анексованого Криму у зв'язку з епідемією коронавірусу.

Про це повідомляє Держприкордонслужба у вівторок, 17 березня.

«Розпорядженням Кабінету Міністрів №291-р роботу КПВВ на адмінкордоні з півостровом призупинено до 3 квітня, якщо не буде ухвалено інше рішення», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в цей період до Криму пропускатимуть тільки громадян України та членів їхніх сімей, місце проживання яких в установленому законом порядку зареєстровано в Автономній республіці Крим або Севастополі, а також їхні транспортні засоби, вантажі та інше майно.

З Криму будуть пропускати громадян України, місце проживання яких зареєстровано за межами АРК або Севастополя, а також їхні транспортні засоби, вантажі та інше майно.

Також будуть пропускати осіб із метою забезпечення захисту національних інтересів чи у зв'язку з виконанням міжнародних зобов'язань, представників дипломатичних установ і гуманітарних місій, які виїжджають із тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя, а також їхні транспортні засоби, вантажі та інше майно.

Як повідомлялося, Україна з 17 березня закриває кордон на два тижні для іноземних громадян через небезпеку поширення коронавірусу.

Також із 17 березня в Україні буде повністю обмежено авіасполучення через коронавірус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: