У Китаї завантажили черговий літак з медзасобами для України

Читать на русском
Китай 2 квітня відправив ще один літак з медичними засобами для України, щоб допомогти в боротьбі з коронавірусом.
china.mfa.gov.ua

У четвер, 2 квітня, в Китаї завершилась підготовка ще одного літака з медичною допомогою для України в рамках боротьби з поширенням коронавірусу.

Про це повідомила пресслужба Посольства України в Китайській Народній Республіці.

Чи знаєте ви, як вберегтися від коронавірусу – тестНедостатньо мити руки і чхати в лікоть, щоб уникнути зараження COVID-19. Перевірте за допомогою нашого тесту наскільки ви орієнтуєтеся в порадах щодо запобігання коронавірусу.

У повідомленні сказано, що в міжнародному аеропорту Сямень завершилося завантаження чергового літака товарами медичного призначення. На борту розмістили понад 100 кубометрів засобів захисту від вірусу, які надійдуть в Україну.

«Рейс здійснюється в рамках повітряного мосту між Україною і Китаєм, налагодженого з метою максимально оперативної поставки в нашу країну найнеобхідніших медичних товарів для протидії поширенню COVID-19», - відзначили в посольстві.

Зараз Україна і влада Китаю узгоджують відправку ще кількох бортів із засобами захисту від COVID-19.

Як повідомлялося, в березні Україна отримала другу партію медичної допомоги з Китаю. До неї увійшли захисні маски, костюми, респіратори і ПЛР-тести.

Сьогодні президент Володимир Зеленський заявив, що українські лікарні перевірять на наявність тих засобів захисту, які направляє влада в регіони.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: