Україна отримала другу партію медичної допомоги з Китаю

Читать на русском

До України 29 березня прибув другий рейс з медичним інвентарем із Китаю. На ньому привезли респіратори, захисні маски і костюми. Вночі очікується борт з партією ПЛР-тестів.
president.gov.uа

До міжнародного аеропорту «Бориспіль» 29 березня прибув другий спецрейс з Китаю, який доставив в Україну нову партію медичних засобів.

Про це повідомила пресслужба Офісу президента в неділю, 29 березня.

Літак прибув з китайського міста Сямень. Він доставив в Україну 300 тисяч респіраторів, 35 тисяч захисних костюмів, 1,8 мільйона медичних масок та інші засоби захисту.

Драконівські методи: як Китай взяв під контроль коронавірусСтримати поширення коронавірусу Китаю допомогли найжорсткіший карантин в історії людства і тотальний контроль населення за допомогою технологій.

«Після санітарної обробки вантаж надійде на логістичний склад, а потім його буде доставлено до лікарень усіх областей України. Засоби захисту передадуть також для потреб Національної поліції і військовослужбовців», - розповіли в ОПУ.

Крім того, вночі окремим рейсом прибуде 100 тисяч ПЛР-тестів. Також вночі з України в Китай вилетить ще один літак.

«З вівторка матимемо два додаткових літака. Це допоможе аптечним мережам швидко наповнити ринок доступними масками та іншими засобами захисту», - повідомив заступник голови ОПУ Кирило Тимошенко.

Нагадаємо, першу партію медичної допомоги із Китаю Україна отримала 23 березня.

Станом на ранок, 29 березня, кількість випадків коронавірусу в Україні зросла до 418.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: