Кабмін очікує транш від МВФ найближчим часом - Шмигаль

Читать на русском
Шмигаль повідомив, що уряд отримав від МВФ позитивний сигнал і сподівається, що вже найближчим часом Україна отримає перший транш.

Український уряд отримав позитивний сигнал від МВФ і чекає на транш найближчим часом.

Про це на онлайн-зустрічі з представниками Американської торгової палати заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, передає урядовий портал.

На цій зустрічі Шмигаль повідомив, що уряд отримав від МВФ позитивний сигнал і сподівається, що вже найближчим часом Україна отримає перший транш. Також очікується фінансова допомога від Світового банку.

Як кредити МВФ впливають на економіку УкраїниУкраїна домовляється з МВФ про нову програму допомоги. Пропонуємо подивитися, як отримання коштів від МВФ впливало на нашу економіку.
  Крім того, він зазначив, що введені на час карантину заходи можуть вдарити по бізнесу.

«Ми йдемо м'якшим сценарієм в контексті розвитку епідемії. Однак це не означає, що ми не маємо діяти жорстко», - підкреслив Шмигаль.

Він також додав, що Кабмін працює із НБУ та іншими банками в питанні кредитування бізнесу і відстрочки погашення заборгованостей.

«Готових рецептів для виходу з кризи немає, проте уряд активно шукає їх разом із бізнесом та кращими вченими», - додав прем'єр.

Раніше повідомлялося, що Україна отримає допомогу від МАГАТЕ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: