Сивохо прокоментував звільнення з РНБО

Читать на русском
Сергій Сивохо підтвердив інформацію про те, що він і Максим Ткаченко перестали бути радниками секретаря РНБО.

Сергій Сивохо підтвердив, що він і Максим Ткаченко більше не обіймають посад радників секретаря Ради національної безпеки й оборони на громадських засадах.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook. Водночас, за словами Сивохо, Національна платформа примирення і єдності продовжить роботу.

Сивохо звільнений з посади радника секретаря РНБОСергій Сивохо більше не є радником секретаря Ради національної безпеки. Він був звільнений.

«Ми з Максимом Ткаченко сильно не засмутилися через втрачені посвідчення, але ми переживаємо щодо загубленого Донбасу. Тому ми будемо продовжувати допомагати президенту в його прагненні до миру! Я радий, що тепер зможу зосередитися на Національній платформі примирення і єдності. Нас вже немало! Продовжуємо роботу! Миру нам», – написав Сивохо.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Сергія Сивохо, а також вихідця з продюсерського центру «Квартал 95» Максима Ткаченка звільнили з посад радника секретаря РНБО.

Сивохо і Ткаченка призначили радниками секретаря РНБО в жовтні 2019 року. Вони планували займатися питаннями реінтеграції і відновлення Донбасу.

12 березня мала відбутися презентація Національної платформи єдності і примирення Сергія Сивохо, проте її зірвали представники Нацкорпусу. Зокрема, на Сивохо напали та вдарили.

Напад на Сивохо прокоментував секретар РНБО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: