Суд відправив під домашній арешт підозрюваного в нападі на Сивохо

Читать на русском
Печерський райсуд Києва відправив під домашній арешт на 2 місяці до 10 травня члена Нацкорпуса Олександра Волкова за напад на радника голови РНБО Сергія Сивохо під час презентації Національної платформи примирення і єдності.

Печерський райсуд Києва відправив під домашній арешт на 2 місяці до 10 травня члена «Нацкорпуса» Олександра Волкова за напад на радника голови РНБО Сергія Сивохо під час презентації Національної платформи примирення і єдності.

Про це передає Telegram-канал PavlovskyNews.

Сам Волков заперечує свою причетність до фізичного контакту з Сивохо і заявляє, що тільки зривав плакати.

Адвокат Волкова уточнив, що зрив плаката - це не кримінальне правопорушення.

Також захисник підозрюваного вважає, що Сивохо порушив санітарні правила і норми, організувавши презентацію під час карантину.

«Цього заходу взагалі не повинно було бути, але я думаю, що Сивохо хотів провести його під прикриттям карантину, щоб менше людей прийшло на презентацію», - заявив адвокат.

Нагадаємо, у четвер, 12 березня, активісти Нацкорпусу зірвали презентацію Національної платформи примирення і єдності та вдарили заступника секретаря РНБО Сергія Сивохо.

Пізніше поліція відкрила провадження за фактом нападу на Сивохо.

У РНБО розкритикували застосування сили щодо радника відомства Сергія Сивохо.

Поліція відпустила 12 осіб, затриманих за напад на радника глави РНБО Сергія Сівоху під час презентації Національної платформи примирення і єдності.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: