Сивохо звільнений з посади радника секретаря РНБО

Читать на русском
Сергій Сивохо більше не є радником секретаря Ради національної безпеки. Він був звільнений.

З посади радника секретаря Ради нацбезпеки звільнили Сергія Сивохо, а також вихідця з продюсерського центру «Квартал 95» Максима Ткаченка.

Про це повідомляє «Детектор медіа», посилаючись на офіційну відповідь з апарату РНБО.

«Платформа» для Донбасу: чому ідея про мир обернулася сутичками12 березня в Києві представники Нацкорпусу зірвали презентацію Національної платформи примирення, а позаштатного радника секретаря РНБО Сергія Сивохо штовхнули в спину, після чого він упав.

«Станом на 24 березня Сергій Сивохо не є радником секретаря Ради національної безпеки і оборони України на громадських засадах. Також інформуємо, що Максим Ткаченко станом на 25 березня також не обіймає посаду радника секретаря РНБО на громадських засадах», – сказано у відповіді.

Причини звільнення в РНБО не уточнили.

Нагадаємо, шоумена Сергія Сивохо, а також колишнього продюсера і гендиректора «Квартал-концерту» Максима Ткаченка призначили радниками секретаря РНБО в жовтні 2019 року. Вони планували займатися питаннями реінтеграції і відновлення Донбасу.

12 березня мала відбутися презентація Національної платформи єдності і примирення Сергія Сивохо, проте її зірвали представники Нацкорпусу. Зокрема, на Сивохо напали та вдарили.

Напад на Сивохо прокоментував секретар РНБО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: