Секретар РНБО прокоментував напад на Сивохо

Читать на русском
У РНБО розкритикували застосування сили щодо радника відомства Сергія Сивохо. Про це повідомив у Facebook секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов.

У РНБО розкритикували застосування сили щодо радника відомства Сергія Сивохо.

Про це повідомив у Facebook секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов.

«Дискусія – це нормальний процес для будь-якої країни, яка вважає себе демократичною. Застосування фізичної сили та образи починаються там, де закінчуються аргументи. Це те, що сьогодні сталося із Сергієм Сивохою під час проведення його заходу. Подібні дії є неприпустимими», – написав Данілов.

Водночас він зазначив, що Сивохо є одним з його 11 позаштатних радників на громадських засадах і ніколи не був уповноважений офіційно представляти позицію РНБО з будь-яких питань: ситуації на тимчасово окупованих територіях, питань реінтеграції, пенсій, соціальних виплат чи будь-яких інших. Однак, як зазначив Данілов, кожен із його 11 позаштатних радників має свою власну позицію.

«І тому абсолютно робоча ситуація, коли позиція моїх позаштатних радників або істотно відрізняється від моєї позиції, або кардинально з нею розходиться, що трапляється постійно, але ці розбіжності не припиняють дискусію», – підсумував він.

Нагадаємо, у четвер, 12 березня, активісти Нацкорпусу зірвали презентацію Національної платформи примирення і єдності та вдарили заступника секретаря РНБО Сергія Сивохо.

Пізніше поліція відкрила провадження за фактом нападу на Сивохо.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: