Зведення ООС: вісім обстрілів, втрат немає

Читать на русском
На Донбасі бойовики знову застосували заборонену зброю і порушили режим тиші вісім разів. Втрати сили ООС не понесли.

Протягом доби, 29 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі окупанти вісім разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр ООС в Facebook ввечері 29 березня.

За даними штабу, терористи обстріляли українські позиції з заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Обмеження перетину лінії розмежування: в штабі ООС назвали виключенняУ Штабі ООС назвали виключення, які діють під час призупинення пропуску через лінію розмежування.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики відкривали вогонь біля населеного пункту Березове, Старогнатівки, недалеко від Тарамчуку і Авдіївки.

Також обстріли були зафіксовані неподалік Луганського і Гладосового, які розташовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ».

У штабі наголосили, що бійці ВСУ дали ворогові гідну вогневу відповідь.

«Сьогодні, 29 березня, в результаті ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає», - сказано в повідомленні пресцентру.

Нагадаємо, за минулу добу, 28 березня, бойовики 15 разів порушили режим припинення вогню. В результаті - двоє українських військових отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: