Зведення штабу ООС 29 березня: 15 обстрілів, є поранені

Читать на русском
На Донбасі протягом минулої доби, 28 березня, внаслідок обстрілів збройними формуваннями РФ двоє українських військових отримали поранення.

На Донбасі протягом минулої доби, 28 березня, внаслідок обстрілів збройними формуваннями РФ двоє українських військових отримали поранення.

Про це передає штаб операції Об'єднаних сил.

За добу бойовики 15 раз порушили режим припинення вогню, застосували заборонені Мінську домовленостями калібри мінометів 120 і 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети, снайперську гвинтівку і стрілецьку зброю.

Обстріли велися двічі неподалік Красногоровки (бойовики випустили 24 міни), двічі поблизу Водяного (23 міни), в районі населеного пункту Піски (9 мін) і недалеко від Павлопіля (5 мін). Також зафіксовано ворожий вогонь в околицях Мар'їнки, Старогнатівки, Опитного.

«Наші захисники негайно реагували на ворожі збройні провокації і відкривали прицільний вогонь по позиціях противника, змушуючи його припинити обстріли», - відзначили в ООС.

Також повідомляється, що біля Горіхового противник випустив 5 мін, біля Зайцева ворог вів вогонь з використанням автоматичних станкових гранатометів. А неподалік населених пунктів Шуми і Хутір Вільний окупанти обстріляли українські позиції зі снайперської зброї.

«Вчора, 28 березня, в результаті ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. Від початку цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. За поточну добу втрат немає», - уточнили в ООС.

За даними штабу, випадків захворювання на коронавірус серед українських військових на Донбасі немає.

Раніше в ОБСЄ розповіли про підсумки переговорів ТКГ щодо Донбасу.

Також нагадаємо, в ООН заявили про збільшення втрат серед цивільних на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: