Зведення ООС: 10 обстрілів, двоє поранених

Читать на русском
Бойовики на Донбасі з початку 28 березня 10 разів порушували режим припинення вогню, внаслідок чого було поранено двох військових.

Бойовики на Донбасі з початку 28 березня 10 разів порушували режим припинення вогню, внаслідок чого було поранено двох військових.

Про це повідомляє штаб ООС у Facebook.

За даними штабу, сьогодні окупанти обстрілювали позиції українських військових в районі населених пунктів Красногорівка, Водяне, Старогнатівка, Мар'їнка, Опитне, Шуми та Хутір Вільний.

Незаконні збройні формування застосовували заборонені мінськими угодами міномети 120-го та 82-го калібрів, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Також було зафіксовано роботу снайперської пари.

«Сьогодні, 28 березня, внаслідок ворожих обстрілів два військовослужбовці Об'єднаних сил отримали поранення. Їх було евакуйовано до військово-медичного закладу, де лікарями оперативно надано належну медичну допомогу», - заявили у штабі.

Крім того, на ділянках розведення сил та засобів в районі Станиці Луганської, Золотого, Богданівки та Петрівського сьогодні не було зафіксовано порушень режиму «тиші». Ситуація на цих ділянках контролюється Об'єднаними силами.

Нагадаємо, за добу 27 березня на Донбасі зафіксували 12 обстрілів по позиціях ЗСУ. Українські військові не постраждали.

Також в ОБСЄ розповіли про підсумки переговорів ТКГ щодо Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: