Влада запропонує власникам квартир прощати борги орендарям – заступник Авакова

Читать на русском
Держава запропонує власникам квартир йти на зустріч квартиронаймачам, заявив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

Держава запропонує власникам квартир «йти на зустріч» квартиронаймачам.

Про це в ефірі «Право на владу» заявив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

Зміни до бюджету через коронавірус: на чому хотів заощадити КабмінЧерез пандемію коронавірусу держбюджету України доведеться переглянути. Кабмін вже вніс свої пропозиції – доходи скоротяться, а витрати значно зростуть.

«Сьогодні готується пакет законів, який сьогодні обговорювався у вашій студії. Там буде значне послаблення щодо податків. Будуть запропоновані нормативні акти, які дозволять не стягувати певні штрафи і пеню, де буде запропоновано орендодавцям йти на зустріч орендарям: це стосується сотень тисяч людей в нашій країні, які орендують квартири», - сказав Геращенко.

За словами чиновника, нація повинна об'єднатися, тому що настав той випадок, коли «багаті повинні поділитися з бідними», прощаючи їм платежі і борги за оренду.

Нагадаємо, за попередньою інформацією Верховна рада повинна зібратися на позачергове засідання найближчої суботи. Нардепи планують внести зміни до бюджету, ухвалити черговий пакет антикризових законопроектів і внести зміни до регламенту власної роботи.

Через епідемію коронавірусу і оголошений загальнонаціональний карантин державний бюджет-2020 очікує серйозне переформатування.

«Слово і Діло» розібралося, на чому хотів заощадити Кабмін - детальніше за посиланням.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: