Разумков допустив, що законопроекти на позачергове засідання будуть готові до суботи

Читать на русском
У парламенті триває напрацювання законопроектів на позачергове засідання. Їх можуть встигнути підготувати до 28 березня, однак сама дата засідання ще не визначена.

Точну дату позачергового засідання Ради називати поки зарано, проте всі необхідні законопроекти для розгляду парламентом можуть бути готові до суботи, 28 березня.

Про це заявив спікер Ради Дмитро Разумков за підсумками наради голів фракцій і уряду 26 березня, передає РБК-Україна.

За його словами, зараз робочі групи депутатів у ВР розробляють законопроекти, які будуть розглядатися під час позачергового засідання.

Зараження Шахова коронавірусом не вплине на роботу Ради – РазумковРада продовжить свою роботу незважаючи на те, що народний депутат Сергій Шахов захворів коронавірусом.

«Як тільки будуть підготовлені всі законопроекти, які необхідно буде на ньому розглянути - відразу ми його проведемо. Зараз говорити точну дату і час неправильно. Можливо, трохи раніше, трохи пізніше», – сказав глава Ради.

При цьому він не виключив, що всі законопроекти можуть встигнути підготувати до 28 березня.

«Ми зараз працюємо в режимі «нонстоп», але постараємося встигнути», – додав він.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що позачергове засідання Ради, заплановане на 26 березня, перенесли на суботу, 28 березня.

На попередньому позачерговому засіданні Рада ухвалила декілька законів щодо боротьби з коронавірусом.

Через карантин парламент скасував два пленарні тижні, і до 3 квітня працюватиме в комітетах.

25 березня стало відомо, що карантин в Україні продовжили ще на місяць – до 24 квітня. Про подальший графік роботи нардепів поки не повідомлялося.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: