Разумков анонсував позачергове засідання Ради

Читать на русском
У парламенті йде підготовка до проведення позачергового засідання, яке має відбутися вже найближчим часом.

У парламенті йде підготовка до проведення позачергового засідання, яке має відбутися вже найближчим часом.

Про це заявив спікер Верховної ради Дмитро Разумков в ефірі одного з телеканалів.

Так, Разумков відповів на питання, чи можуть депутати зібратися, якщо буде необхідність вводити надзвичайний стан в Україні.

«Сьогодні ми готуємося до позачергового засідання. Наші колеги розробляють ряд законопроектів. Я думаю, що сьогодні до вечора вони вже будуть повністю підготовлені в комітетах», - заявив Разумков.

За його словами, для напрацювання законопроектів у парламенті створена робоча група, до якої увійшли представники всіх фракцій.

«Для того, щоб більш швидко і якісно підготувати законопроекти, швидко їх пройти і впроваджувати та прийняти на позачерговому засіданні, Верховна рада склала такий дволанковий підхід. По-перше, це робоча група, в яку направили з усіх фракцій і груп по своєму представнику для того, щоб нормалізувати і врегулювати питання, які можуть бути спірними, або для того, щоб поліпшити законопроект. Друге: це буде рівень погоджувальної ради з керівниками депутатських фракцій для того, щоб максимально швидко і якісно прийняти законопроекти та продовжувати працювати», - додав він.

Також Разумков зазначив, що зараз парламент очікує від уряду законопроекти, які будуть розглядатися на позачерговому засіданні.

Поки що позачергове засідання не скликали.

Раніше Разумков заявляв, що Рада продовжить свою роботу незважаючи на те, що народний депутат Сергій Шахов захворів коронавірусом.

Також Рада переносить пленарні тижні через карантин.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: