«Право на владу»: як жити в карантині

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1 плюс 1 у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про те, як жити, коли країна зачинилася на карантин.
Слово і Діло

Темою сьогоднішнього прямого ефіру ток-шоу «Право на владу» о 22.30 на каналі «1+1» буде життя в карантині. Разом з коронавірусом до України прийшла економічна лихоманка, масштаб якої зараз важко осягнути. Що і скільки ми всі втратимо? Чи вистачить на усіх харчів? У що нам обійдеться «кризовий борщ»? І до чого ще нам слід бути готовими?

Цього четверга ведуча ток-шоу «Право на владу» Наталія Мосейчук ставитиме жорсткі питання.

У розмові візьмуть участь академік НАНУ, директор Інституту біохімії імені О.В.Палладіна Сергій Комісаренко, власник і президент інвестиційної групи DCH Олександр Ярославський, власник Saturn, член Фонду підтримки економічної безпеки України, президент Української асоціації виробників електротехніки Олександр Громико.

Також до студії запрошені співзасновник банку Monobank Олег Гороховський, головний редактор сайту Цензор.нет Юрій Бутусов, гендиректор корпорації «АТБ» Борис Марков, фінансовий аналітик, керуючий партнер інвестиційної компанії Capital Times Ерік Найман та інші.

Сьогодні о 22.30 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і Діло» писало, як Рада може працювати дистанційно під час карантину в Україні.

Також ми подивились, як держава збирається піклуватися про пенсіонерів під час карантину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: