У Дніпрі 12 прибулих із Польщі втекли від карантинного контролю

Читать на русском
У Дніпрі 12 жителів регіону, які повернулися до України з Польщі, проігнорували медичне обстеження.

До Дніпропетровської області з Польщі прибули два десятки місцевих жителів, проте частина з них з незрозумілих причин відмовилася пройти медобстеження, щоб виключити зараження коронавірусом.

Про це повідомила пресслужба Дніпропетровської облради в четвер, 26 березня, у Facebook.

За даними відомства, 25 березня до України з Польщі поїздом повернулися наші громадяни. Серед них було 22 жителя Дніпропетровської області. Після прибуття до регіону їх на вокзалі чекали спецавтобуси, які повинні були відвезти приїжджих до Царичанської ЦРЛ на обстеження. Такі заходи передбачені запровадженим в Україні карантином через коронавірус.

У транспорт Дніпра пускатимуть за спецбілетамиУ Дніпрі з четверга, 26 березня, громадський транспорт буде здійснювати перевезення тільки працівників підприємств, які забезпечують критично важливі сфери життя міста.

Однак, як зазначили в Дніпропетровській облраді, із 22 прибулих скористалися автобусами тільки 10 осіб. Решта 12 уникли карантинного контролю. В облраді закликали жителів Дніпропетровської області свідомо ставитися до карантинних заходів, щоб мінімізувати потрапляння вірусу до регіону.

Нагадаємо, за даними ДПСУ, через коронавірус з початку березня в Україну повернулися 200 тисяч наших громадян.

Як повідомлялося, в Дніпропетровській області виявили ще один випадок коронавірусу.

У Дніпрі помер чоловік із підозрою на COVID-19.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: