Дніпропетровська облрада проведе засідання онлайн через коронавірус

Читать на русском
В Дніпропетровській облраді повідомили про те, що попри карантин проведення пленарних засідань необхідне для забезпечення усіх процесів життєдіяльності області.

В Дніпропетровській облраді повідомили про те, що попри карантин проведення пленарних засідань необхідне для забезпечення усіх процесів життєдіяльності області.

Таку заяву зробив голова Дніпропетровської обласної ради Святослав Олійник.

Карантин в Україні: яких заходів безпеки вжила місцева владаВ Україні запроваджено карантин через коронавірус. Розбираємося, яких заходів безпеки вжила місцева влада.

Згідно з повідомленням, запланована сесія пройде дистанційно. Усі 120 депутатів матимуть змогу долучитися до спеціально створеного чату. Там вони голосуватимуть і зможуть виступити. Втім, регламент виступу буде скорочений до 1-ї хвилини через технічні особливості онлайн-засідання.

За допомогою чат-системи є можливість організувати поіменне голосування. Його скріншот стане підставою для законності протоколу. Процес може відбуватися повільніше за стандартну сесію, але депутати матимуть можливість поставити питання і прийняти рішення.

«Сесія буде проводитися відповідно до закону із дотриманням усіх норм. Це перша і обов‘язкова умова. Ми забезпечимо кожному депутатові можливість висловитися і взяти участь в обговоренні проєктів рішень», - зауважив Олійник.

Пленарне засідання Дніпропетровської обласної ради відбудеться за графіком, 27 березня 2020 року.

Нагадаємо, в Дніпропетровській області підтвердили два нових випадки коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: