У Дніпрі помер чоловік з підозрою на коронавірус

Читать на русском
У Дніпровській міській лікарні помер 45-річний чоловік з підозрою на захворювання Covid-19, який тиждень тому повернувся з Єгипту.

У Дніпровській міській лікарні помер 45-річний чоловік з підозрою на захворювання Covid-19, який тиждень тому повернувся з Єгипту.

Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко, передає пресслужба ОДА.

«Щойно директор департаменту охорони здоров’я ОДА Валерій Сердюк повідомив мені, що у Дніпровській лікарні № 21 помер чоловік. Після 10-денної подорожі він занедужав, проте займався самолікуванням. Звернувся до лікарів в останній момент. На жаль, попри максимальні зусилля, врятувати пацієнта не вдалося», — зазначив Олександра Бондаренко.

Чоловік викликав швидку 24 березня. Медики прибули вже у захисних костюмах. Пацієнт був у важкому стані, у лікарні йому діагностували пневмонію.

«Чи причиною ускладнень став саме коронавірус, нині з’ясовується. Результати досліджень будуть відомі вже завтра, — зазначив Олександр Бондаренко. — Ще раз закликаю мешканців області: щойно відчули нездужання, негайно телефонуйте лікарю. Самолікування може призвести до трагічних наслідків».

Раніше у Київській області з підозрою на коронавірусну інфекцію госпіталізували вагітну жительку Ірпеня.

Також у Київській області виявили зараження коронавірусною інфекцією у жительки Броварів.

Станом на 18-ту годину дня 24 березня в Україні зафіксовано 97 випадків зараження коронавірусом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: