У транспорт Дніпра пускатимуть за спецбілетами

Читать на русском
У Дніпрі з четверга, 26 березня, громадський транспорт буде здійснювати перевезення тільки працівників підприємств, які забезпечують критично важливі сфери життя міста.

У Дніпрі з четверга, 26 березня, громадський транспорт буде здійснювати перевезення тільки працівників підприємств, які забезпечують критично важливі сфери життя міста.

Про це повідомив завідувач сектору контролю та моніторингу договірних зобов'язань департаменту транспорту і транспортної інфраструктури Дніпровської міськради Іван Васючков в Facebook.

Транспорт на карантині: в яких містах запровадили обмеження на проїздЗ 23 березня в Києві їздити в громадському транспорті можна тільки за спеціальним пропуску. Ряд міст також ввели обмеження.

«З четверга 26.03.2020 року спеціальними перевезеннями зможуть скористатися: медпрацівники, співробітники правоохоронних органів, працівники сфери ЖКГ, МНС, електромереж, співробітники продуктових магазинів, поштових служб і служб зв'язку, банківські працівники, працівники складів продовольства, харчової промисловості, фармацевтичних компаній, сфери транспорту (авто-, електро-, ж/д підприємств), АЗС, соціальних служб, співробітники районних, міських і обласних адміністрацій», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що для проїзду пасажир повинен буде пред'явити спеціальний квиток, посвідчення особи і мати при собі маску і рукавички.

Раніше в Одесі громадський транспорт перейшов до роботи в режимі надзвичайної ситуації у рамках запроваджених заходів для порятунку життя і здоров’я жителів міста.

Також через пандемію коронавірусу з 22 березня в Києві припинив роботу громадський транспорт. Перевозять за спеціальними перепустками лише співробітників критично важливих інфраструктурних об'єктів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: