Кілька українських політиків заражені коронавірусом: що пишуть у соцмережах

Читать на русском

На коронавірус захворіли кілька народних депутатів і колишній глава Служби безпеки України.

В Україні зафіксовано вже понад 110 випадків захворювання на коронавірус, хвороба не оминула й українських політиків. Зокрема, наявність вірусу підтверджено в кількох народних депутатів: Сергія Шахова, Сергія Рудика, Руслана Горбенка, Олександра Лукашова.

Крім того, стало відомо, що з підозрою на коронавірус до Олександрівської лікарні Києва шпиталізували колишнього главу Служби безпеки України Валерія Хорошковського. Але деякі ЗМІ повідомляють, що його вже виписали.

«Слово і Діло» зібрало, що в соціальних мережах пишуть про масове зараження «української еліти».

«Сергій Рудик у лікарні. Кажуть, і Анастасія Слічна, колишня Богдана, та й подейкують, що і сам Богдан теж хворіє... Олександрівська лікарня перетворюється на філію Феофанії або куршавельського шпиталю», – написала Марина Калініна.

«Ковідіот» – новий термін для позначення дурної людини, яка в розпал епідемії в Європі, їде в Куршавель/Мілан/Іспанію і після повернення не проходить карантин, а ходить до Ради, на телеканали, засідання КМУ, в офіси, на зустрічі і заражає ще десятки людей», – написала Тетяна Попова.

«Напевно, це цинічне міркування, але чому Хорошковський та інші з банди Куршавеля не залишилися лікуватися у Франції, а приїхали до України? Хорошковський взагалі не живе довго в країні. Навіщо? У цих людей настільки багато грошей, що вони вільно можуть дозволити собі найдорожчу лікарню. А Олександрівська лікарня вже забита, згодом місць не буде вистачати бюджетникам, звичайним людям. Зрозуміло, що кошти для лікування, які пішли на злодійкуватих ексчиновників, могли б піти на умовну бабусю», – вважає Максим Бутченко.

«Унікальна ситуація: в Україні активно косити коронавірусом стало верхівку країни. Так звану «еліту», що їздить по Куршавелях. І, якщо правда, що олігарх Валерій Хорошковський з «короною», який зараз лежить у боксі в Олександрівській лікарні, зустрічався із Зеленським, то ми можемо залишитися без дієздатного президента», – написав Дмитро Качура.

«Хорошковський, Шахов, депутати і бомонд з Куршевеля... У ситуації, коли до Києва коронавірус принесла еліта, а не заробітчани, є свої плюси і мінуси. З плюсів можна відзначити надію, що саме бомонд особисто зіткнувшись з хворобою і потрапивши в Олександрівську лікарню, трохи вкладеться в боротьбу з вірусом і поліпшить стан медицини. Ще один плюс. Тепер всі ці хорошковські залежать від людей, яких вони роками обкрадали – українських медиків. Серед мінусів: усю еліту з України везуть до столичної Олександрівської. А коли в Києві почнеться пік, більшості людей логічно скажуть ізолюватися вдома. Олександрівська буде забита частково елітою, бо коронавірус – це тижні лікування», – написав Андрій Коваленко.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як змінилася робота органів влади та міжнародних організацій через коронавірус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: