Нардеп Шахов розповів, як у нього виявили коронавірус

Читать на русском
Нардеп з депутатської групи «Довіра» Сергій Шахов розповів про свої симптоми, а також про те, як у нього діагностували коронавірусну інфекцію.

Нардеп з депутатської групи «Довіра» Сергій Шахов розповів, як у нього був виявлений і підтверджений китайський коронавірус.

Про це сам Шахов розповів у відеозверненні на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, підозрілі симптоми він помітив кілька днів тому. Спочатку у нього піднялася температура (до 38 градусів). Нардеп викликав додому лікарів, а також здав аналізи - спочатку на грип. Однак результати виявилися негативними. За словами Шахова, тестів на коронавірус у медпрацівників з лікарні «Добробут» не виявилося.

Наступного дня він звернувся в іншу лікарню, де йому порадили - «більше пити води». Шахов уточнив, що він наполіг на проведенні тесту слини. І сьогодні, 18 березня, йому подзвонили з лабораторії і повідомили, що аналіз на коронавірус підтвердився.

Шахов уточнив, що він перебуває вдома і ні з ким не контактував.

Зеленський підписав закон про боротьбу з коронавірусомПрезидент Володимир Зеленський підписав закон про боротьбу з поширенням коронавірусу. Він, зокрема, запроваджує штрафи за порушення карантину.

Він також додав, що планує регулярно розповідати в режимі онлайн про своє самопочуття і закликав українців не піддаватися паніці щодо коронавірусу.

Зазначимо, інформацію про те, що коронавірус виявили у одного з депутатів Верховної ради офіційно підтвердили в МОЗ. У повідомленні сказано, що наразі нардеп проходить амбулаторне лікування в умовах самоізоляції.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що у одного з народних депутатів Верховної ради медики діагностували зараження коронавірусною інфекцією. Про це заявив народний депутат фракції «Слуга народу» Олександр Качура.

У прес-службі апарату ВР уточнили, що Шахов був відсутній на засіданні погоджувальної ради депутатських фракцій, а також на позачерговому засіданні парламенту 17 березня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: