Нардеп Шахов хворий на коронавірус: реакція соцмереж

Читать на русском

Нардеп Сергій Шахов хворий на коронавірус. Як на це відреагували в соціальних мережах, у добірці Слово і Діло.

У народного депутата з групи «Довіра» Сергія Шахова діагностували коронавірус. За словами парламентарія, підозрілі симптоми він помітив кілька днів тому, здав тест і він виявився позитивним.

Шахов перебуває вдома в самоізоляції, почуває себе краще. Хоча на цьому тижні він не ходив до Верховної ради, раніше Шахов був на засіданні парламентського комітету. Зараз у Раді встановлюють коло осіб, з якими міг контактувати Шахов.

«Слово і Діло» зібрало, що в соцмережах думають про ситуацію з Шаховим.

«Що мене завжди вражало в депутаті Шахові, так це його популярність серед телеменеджерів. При нульовій інформаційної цінності Шахов – нерідкий ходок по телеефірах. Цьому, звичайно, є пояснення. Не інформаційне. Але тепер було б непогано подумати про здоров'я тих, до кого він приходив у телестудії за останні два тижні, а не тільки про депутатів Верховної ради, з якими Шахов контактував», – написав Дмитро Литвин.

«Уже в розпал епідемії в Європі багато моїх знайомих поверталися з Італії, Іспанії, Франції – з регіонів зі спалахами. І замість посидіти на самоізоляції тяглися погуляти центром, ну, тому що вони ж здорові. Так зробив і нардеп Шахов, до речі. Тільки пішов не гуляти, а на роботу. Covid-19 у нього вже підтвердився. Зі скількома він та інші, які повернулися з країн зі спалахами передостанніми рейсами встигли поконтактувати, можна тільки гадати. Щоб побачити перші масові наслідки, нам, у принципі, залишилося чекати недовго», – написала Катерина Пешко.

«Народний депутат Сергій Шахов, сьогодні хворий на коронавірус, пару тижнів тому в мене в ефірі закликав українську владу не евакуювати українців із Китаю, щоб не інфікувати країну. За тиждень після ефіру він повернувся з Італії вже інфікований, пішов до парламенту, був на екологічному комітеті, контактував із депутатами, журналістами і працівниками ВР. Дуже повчальна історія про цивілізованість, терпимість, людяність», – написала Мирослава Барчук.

«Покажіть мені хоча б одного депутата, який повернувся з-за кордону за останні два тижні й самоізолювався? Є такі? Мені здається, ні. Депутати не їздили за кордон? Ага, той випадок. Від коронавірусу немає недоторканності. Політика і фракції тут ні до чого. На місці фракцій я би провела внутрішнє розслідування, хто і коли з їхніх колег був за кордоном за останні два тижні, і закликала б їх до самоізоляції, про всякий випадок», – написала Крістіна Бердинських.

Нагадаємо, на одному з ефірів Сергій Шахов говорив, що «коронавірус в головах у чиновників».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: